top of page

Înființată în anul 2010, compania "Cameli Construct" SRL a devenit un distribuitor important de îngrășăminte minerale și foliare, necesare practicării agriculturii moderne și eficiente. Cu o experiență de peste 10 ani pe piața Republicii Moldova, compania Cameli-Construct SRL este pregătită pentru a răspunde noilor provocări generate de dezvoltarea rapidă a agriculturii din țară. Punem la dispoziţia fermierilor din Moldova produse de cea mai bună calitate, sigure pentru culturi, utilizatori şi mediu, sprijinindu-i în obţinerea unor producţii sporite şi de calitate superioară. Suntem printre principalii importatori şi distribuitori a îngrăşămintelor minerale şi foliare cu practică şi experienţă acumulată în timp.

Obiectivul societăţii este de a dezvolta şi a aduce pe piaţa Republicii Moldova produse obținute prin folosirea celor mai noi tehnologii,care pot aduce plus valoare fermierilor.
Ca urmare a necesității întreprinderilor agricole de a achiziționa ingrășăminte, am diversificat portofoliul de furnizori, printre aceștia numarîndu-se cei mai mari producători de îngrășăminte minerale și foliare.

 

ekoplon-logo.png

     Dealer autorizat al companiei „Ekoplon”.

Ekoplon este o afacere de familie poloneză fondată în 1989 de Jan Sajkiewicz, doctor în științe, care ocupă o poziție de lider în Polonia în domeniul fertilizării plantelor.

     

Uzina de îngrășăminte Ekoplon folosește tehnologie de ultimă oră, folosind facilități tehnologice și de cercetare de ultimă generație și specialiști de înaltă calificare. Acest lucru permite livrarea continuă a produse inovatoare adaptate nevoilor și așteptărilor actuale ale clienților. Mai mult, cooperează cu o gamă largă de ferme și centre de cercetare pentru a se dezvolta și îmbunătăți continuu gama de produse. Rezultatul este o bogată multitudine de îngrășăminte foliare de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice fermelor profesionale, culturilor horticole și amatorilor.

Produsele noastre finale, precum și materiile prime utilizate în producție, sunt complet sigure și cu cele mai înalte standarde în vigoare în Uniunea Europeană. Calitatea ridicată a produselor noastre este demonstrată de respectarea lor cu cerințele sistemului de management al calității confirmat de certificatele obținute: ISO 22 000: 2005, GMP + B1 și GMP + MI105 controlat.

 

EKOPLON este ecologic . În conformitate cu politica adoptată, oferim produse care nu încalcă mediul natural și adaptăm procesul și tehnologiile la cerințele protecției naturii. În plus, ne implicăm activ partenerii noștri sociali și de afaceri pentru a lucra pentru binele comun, care este mediul natural. Vă încurajez să vă familiarizați cu oferta noastră. Consilierii noștri sunt, de asemenea, la dispoziția dumneavoastră.

Evrohim-logo.png

Dealer autorizat al companiei „EuroChem”.

Facem îngrășăminte. Afacerile noastre sunt determinate de nevoia din ce în ce mai mare de produse alimentare din lume, iar obiectivul nostru este simplu: să ajutăm fermierii de pretutindeni să îmbunătățească randamentul și calitatea recoltelor.

Lucrând pentru fermieri

Având în vedere că populația globală va atinge 9,7 miliarde până în 2050, fermierii sunt sub presiune pentru a produce volume mai mari de produse alimentare din zone în scădere a terenurilor arabile. Cu portofoliul nostru de produse lider în industrie , echipăm fermierii noile îngrășăminte inovatoare de care au nevoie pentru a stimula randamentul și calitatea culturilor într-un mod tot mai durabil .

 

Proprietate totală

Producem toate ingredientele necesare și deținem întregul lanț logistic, de la mină la fermă. Integrarea noastră verticală creează o valoare maximă, oferindu-ne o conducere de costuri în sector. Avantajele noastre de cost și calitate sunt determinate de proprietatea și controlul nostru asupra producției și distribuției.

image01.jpg
bottom of page