top of page
ekoplon-logo.png

       Ekoplon este o afacere de familie poloneză fondată în 1989 de Jan Sajkiewicz, doctor în științe, care ocupă o poziție de lider în Polonia în domeniul fertilizării plantelor.

       

      Uzina de îngrășăminte Ekoplon folosește tehnologie de ultimă oră, folosind facilități tehnologice și de cercetare de ultimă generație și specialiști de înaltă calificare. Acest lucru permite livrarea continuă a produse inovatoare adaptate nevoilor și așteptărilor actuale ale clienților.

     Mai mult, cooperează cu o gamă largă de ferme și centre de cercetare pentru a se dezvolta și îmbunătăți continuu gama de produse. Rezultatul este o bogată multitudine de îngrășăminte foliare de înaltă calitate, adaptate nevoilor specifice fermelor profesionale, culturilor horticole și amatorilor.            

     Produsele noastre finale, precum și materiile prime utilizate în producție, sunt complet sigure și cu cele mai înalte standarde în vigoare în Uniunea Europeană. Calitatea ridicată a produselor noastre este demonstrată de respectarea lor cu cerințele sistemului de management al calității confirmat de certificatele obținute: ISO 22 000: 2005, GMP + B1 și GMP + MI105 controlat.

     

     EKOPLON este ecologic . În conformitate cu politica adoptată, oferim produse care nu încalcă mediul natural și adaptăm procesul și tehnologiile la cerințele protecției naturii. 

Misiunea Ekoplon,este crearea creșterii și dezvoltării agriculturii și a mediului în care compania operează prin crearea de produse și soluții inovatoare de cea mai înaltă calitate care satisfac nevoile directe ale clienților și sigure pentru mediu.

 

     Lider pe piața poloneză și europeană de îngrășăminte pentru plante și nutriție animală – creșterea valorii de afaceri și dezvoltarea de noi piețe – parteneriat cu clienții ca bază pentru dezvoltarea afacerilor

 

Evrohim-logo.png

      Facem îngrășăminte. Activitatea noastră este determinată de nevoia din ce în ce mai mare de produse alimentare din lume, iar obiectivul nostru este simplu: să ajutăm fermierii de pretutindeni să îmbunătățească randamentul și calitatea recoltelor.

     Având în vedere că populația globală va atinge 9,7 miliarde până în 2050, fermierii sunt sub presiune pentru a produce volume mai mari de produse alimentare din zone în scădere a terenurilor arabile. Cu portofoliul nostru de produse lider în industrie, echipăm fermierii noile îngrășăminte inovatoare de care au nevoie pentru a stimula randamentul și calitatea culturilor într-un mod tot mai durabil.

Producem toate ingredientele necesare și deținem întregul lanț logistic, de la mină la fermă. Integrarea noastră verticală creează o valoare maximă, oferindu-ne o conducere de costuri în sector. Avantajele noastre de cost și calitate sunt determinate de proprietatea și controlul nostru asupra producției și distribuției.

uralchem-logo.jpg

    Ne recunoaștem responsabilitatea față de societate pentru crearea și menținerea unui mediu de lucru sigur, introducerea unei culturi de siguranță, rezolvarea problemelor sociale și economice și protecția sănătății lucrătorilor și a persoanelor care locuiesc în zonele în care operează companiile URALCHEM .

    Scopul nostru în domeniul securității profesionale și industriale este de a introduce o cultură orientată către siguranță, care va ajuta, în măsura posibilului, la reducerea accidentului și la prevenirea situațiilor de urgență.

    Suntem siguri că putem realiza progrese durabile în domeniul securității profesionale și industriale numai prin promovarea scrupuloasă a unei culturi orientate către siguranță în rândul tuturor angajaților.

azot-logo.jpg

     KuibyshevAzot este una dintre principalele companii chimice rusești, este lider în producția de caprolactam și a produselor sale de prelucrare și este printre cei mai mari producători de îngrășăminte cu azot. O politică activă de investiții oferă KuibyshevAzot o creștere rapidă și eficientă și o dezvoltare durabilă.

     Misiunea noastră este să producem bunuri care să extindă oportunitățile oamenilor și să le îmbunătățească calitatea vieții, pe baza experienței acumulate și a realizărilor noastre în domeniul chimiei. Să fie lider în producția de caprolactamă, poliamidă și produsele lor din aval. Extinderea livrărilor de îngrășăminte pe piața internă. Pentru a atinge un echilibru în a servi interesele statului, ale acționarilor și ale angajaților Companiei.

phosagro-logo.png

   PhosAgro este o companie rusă integrată pe verticală și unul dintre cei mai importanți producători de îngrășăminte pe bază de fosfați din lume

   Produsele noastre sigure pentru mediu îi ajută pe fermierii din 100 de țări de pe continentele locuite să își îmbunătățească calitatea și randamentul recoltelor. Producem 39 de grade de îngrășăminte pe bază de fosfați, amoniac și fosfați pentru furaje, împreună cu roca fosfat de înaltă calitate, cu 39% + P₂O₅

    PhosAgro include Apatit în Cherepovets (regiunea Vologda), filialele sale din Kirovsk (regiunea Murmansk), Balakovo (regiunea Saratov) și Volkhov (regiunea Leningrad), regiunea PhosAgro și Institutul de cercetare științifică Samoilov pentru îngrășăminte și insecte. PhosAgro este producătorul nr.1 de îngrășăminte pe bază de fosfați din Europa și liderul mondial în producția de roci fosfat de înaltă calitate Rusia este piața noastră prioritară care consumă mai multe produse PhosAgro decât orice altă țară.

bottom of page